Audi Forum banner
1 - 13 of 13 Posts

·
Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello!

Why cant i see my RNS-E navi with Vagcom?
It just says it cant se it..
WHAT TO DO?

//mikkel Denmark
 

·
Registered
Joined
·
6,767 Posts
In the A3 8P you will need a CAN enabled VAG-COM cable.
 

·
Registered
Joined
·
24 Posts
Discussion Starter · #4 ·
It is

It its...... But, it still wount find it...!

It can find anything else, but not RNS-E

i will try take a screen dump when i have myt XP back ( now i ouse Mac )

//Weje
 

·
Premium Member
Joined
·
11,350 Posts
Sounds like it could be another adapter with the K line missing ...
 

·
Registered
Joined
·
3,759 Posts
Canbus for an A3 doesn't use K-line at all.
 

·
Premium Member
Joined
·
11,350 Posts
CAN gateway not coded correctly?
 

·
Registered
Joined
·
3,759 Posts
PetrolDave said:
CAN gateway not coded correctly?

No, it should still be seen
 

·
Premium Member
Joined
·
11,350 Posts
OK, let's go back to basics.

Which VAG-COM cable are you using?

1) HEX-COM+CAN
2) HEX-USB+CAN
3) micro-CAN
4) some other cable

If the answer to this question is 4), then you need a new cable! As has been said in previous posts a CAN capable VAG-COM cable MUST be used with the 8P A3.

What version of VAG-COM are you using? If you are not using the latest (607.3 as of today 12/29/06), then download it from here
 
1 - 13 of 13 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top