Audi Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
46 Posts
Discussion Starter · #1 ·
when i code the navigation unit with 0219111 it brings up these error codes

im thinking maybe i have the wrong harness with no bose line ?








Thursday,14,September,2006,18:17:22

VAG-COM Version: Release 512.4-UD



Control Module Part Number: 8P0 959 433

Component and/or Version: KSG H02 0040

Software Coding: 188000186D288505489AC63000

Work Shop Code: WSC 06314

Additional Info: 1K0951605A LIN BACKUP HORN H01 1201 1K0907719 Neigungssensor 003 0003

Additional Info: 8P0951177 Innenraumueberw.H03 0010

1 Fault Found:

00352 - Terminal 30A

011 - Open Circuit




Thursday,14,September,2006,18:14:35

VAG-COM Version: Release 512.4-UD



Control Module Part Number: 8P0 035 192 A

Component and/or Version: RNS-E HIGH EU H72 0450

Software Coding: 0219111

Work Shop Code: WSC 76139

1 Fault Found:

02005 - Coding Pin

004 - No Signal/Communication
 

·
Registered
Joined
·
46 Posts
Discussion Starter · #3 ·
this looks like a none bose adapter to me ??????????

should pin 7 going to pin 1 on connector 3

thing is all the speakers are working so it looks like the rest of the adapter is working

 

·
Registered
Joined
·
6,767 Posts
Based on NSX Jr's table, B/7 should be connected to the Bose pin in connector III/1 or to ground if you have Bose.
 

·
Registered
Joined
·
46 Posts
Discussion Starter · #5 ·
yes

i had to remove tel module in cable and use that for the bose

problem solved

quality control at kufatec is not so good

other problem was a blown fuse all sorted now
 
1 - 5 of 5 Posts
Top